Αποστολή μεγάλων και βαρέων αγαθών

Είτε θέλετε να στείλετε μια κούτα γεμάτη με βιβλία, μια παλέτα με τούβλα ή έναν ολόκληρο στόλο οχημάτων, μπορείτε να βασιστείτε στις υπηρεσίες μας για τις αποστολές βαρέων εμπορευμάτων.

Τι θεωρείται βαρύ εμπόρευμα;

Οποιοδήποτε δέμα με βάρος άνω των 23 κιλών ταξινομείται ως βαρύ φορτίο από τις επίσημες ρυθμιστικές αρχές. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα χρειαστεί να αποσταλεί σε παλέτα. Αποστολές κάτω των 70 κιλών συνήθως μπορούν να ταξιδέψουν χωρίς παλέτα, αν και αυτό ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή.

> > >

Τι θεωρείται μεγάλο εμπόρευμα;

Παρότι δεν υπάρχει επίσημη ταξινόμηση για τα μεγάλα εμπορεύματα, οτιδήποτε χρειαστεί να αποσταλεί σε παλέτα κατατάσσεται σε αυτήν την κατηγορία.

 

Για αποστολές μεγάλων εμπορευμάτων μπορεί να επιβαρυνθείτε με χρέωση Υπέρβασης Διαστάσεων, ανάλογα με την υπηρεσία. Για Οικονομικές ή Εγχώριες υπηρεσίες, η παραπάνω χρέωση ισχύει σε αποστολές εμπορευμάτων άνω των 2,4 x 1,2 x 1,8 μ. Για τις Υπηρεσίες Express, είναι 1,2 x 1,2 x 1,5 μ..

50 0 k >

Τι θεωρείται ογκώδες εμπόρευμα;

Για οποιοδήποτε μεμονωμένο τεμάχιο με βάρος άνω των 500 κιλών ή με πολύ μεγάλες διαστάσεις για να τοποθετηθεί σε παλέτα, θα χρειαστεί μια μεμονωμένη λύση από την ομάδα του εξειδικευμένου μας προσωπικού. Π.χ. εμπορεύματα που μεταφέρονται με ανυψωτικό, βιομηχανικός εξοπλισμός.

Αποστολές μεγάλων ή βαρέων εμπορευμάτων στην ταχύτητα που θέλετε

Economy Express

*Στην καλύτερη τιμή

Για όσους πρέπει να συνδυάσουν ταχύτητα και εξοικονόμηση χρημάτων, η υπηρεσία Economy Express διασφαλίζει την αποστολή των μεγάλων και βαρέων εμπορευμάτων σας, χωρίς να ξοδέψετε υπέρογκα ποσά.

Έως και 7.000 κιλά

Express

*Ταχύτητα

Όταν η ταχύτητα είναι απαραίτητη προϋπόθεση, η υπηρεσία Express είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για να διασφαλίσετε ότι τα μεγάλα και βαρέα εμπορεύματά σας θα βρίσκονται εκεί που πρέπει το συντομότερο δυνατό, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πριν τις 9:00, 10:00 ή 12:00 την επόμενη ημέρα.

Έως και 500 κιλά

Εξειδικευμένες υπηρεσίες

*Ειδικές αποστολές

Είτε πρόκειται για αεροπορικές, θαλάσσιες ή οδικές μεταφορές εμπορευμάτων – ή σε περίπτωση επείγουσας αποστολής για την οποία απαιτείται μισθωμένο όχημα – μπορείτε να βασιστείτε στην ομάδα των ειδικών μας, οι οποίοι θα βρουν μια λύση για την αποστολή σας.

Οτιδήποτε και οπουδήποτε

Συσκευάστε μεγάλα ή βαρέα εμπορεύματα

Βαριά δέματα

Μπορούμε να δεχθούμε δέματα που ζυγίζουν έως και 70 κιλά χωρίς παλέτα, αλλά οποιοσδήποτε εμπλέκεται στη διαδικασία της αποστολής πρέπει απαραιτήτως να γνωρίζει ότι πρόκειται για αποστολή βαρέος εμπορεύματος. Η σήμανση δεμάτων άνω των 23 κιλών με την ετικέτα "ΒΑΡΥ" συμβάλλει στην ασφάλεια όσων χειρίζονται τα κιβώτια.

Παλέτες

Η τέλεια παλέτα δεν παρέχει απλώς σταθερότητα και προστασία – συμβάλλει και στην αποφυγή επιπλέον εξόδων. Καθώς οι χρεώσεις μας βασίζονται σε έναν συνδυασμό βάρους και όγκου, οτιδήποτε καταλαμβάνει επιπλέον χώρο ή καθιστά την παλέτα σας μη στοιβαζόμενη, ενδέχεται να επιφέρει επιπλέον χρεώσεις.

Ογκώδη

Εάν αποστέλλετε αγαθό μεγάλου μεγέθους ή που υπερβαίνει τα 500 κιλά, ενδέχεται να χρειαστείτε βοήθεια στη συσκευασία και την αποστολή του. Επικοινωνήστε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών έτσι, ώστε να σας βοηθήσουμε στο επόμενο βήμα σας.

Προγραμματίστε το

Είτε θέλετε να στείλετε μια κούτα γεμάτη με βιβλία, μια παλέτα με τούβλα ή έναν ολόκληρο στόλο οχημάτων, μπορείτε να βασιστείτε στις υπηρεσίες μας για τις αποστολές βαρέων εμπορευμάτων.

 

 

 

Παρακολούθηση αποστολής

Αποστείλατε τα βαρέα ή μεγάλα εμπορεύματά σας; Υπέροχα! Θα φτάσουν στον παραλήπτη πριν καλά καλά το καταλάβετε.

Εν τω μεταξύ, μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της αποστολής εισάγοντας τον αριθμό (δελτίο) φορτωτικής σας στο εργαλείο Παρακολούθηση & Εντοπισμός. Είτε προορίζονται για τον παρακάτω δρόμο είτε πρόκειται να διασχίσουν τη μισή υφήλιο, μπορείτε πάντα να γνωρίζετε που βρίσκονται τα εμπορεύματά σας.