Πραγματοποιήστε την αποστολή σας με 5 εύκολα βήματα

Δειτε πως:

1

Που στέλνετε;

Πρώτα, προσδιορίστε με ακρίβεια από πού θα παραλάβουμε την αποστολή σας και πού θα την παραδώσουμε. Η TNT εξυπηρετεί περισσότερες από 200 χώρες σε όλον τον κόσμο. Μπορούμε να παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να εισάγουμε τις αποστολές σας από το εξωτερικό.

2

Τι στέλνετε;

Θα πρέπει να περιγράψετε τα αγαθά όπως είναι μέσα στη συσκευασία και να προσδιορίσετε τις διαστάσεις και το βάρος τους. Το εύρος των υπηρεσιών μας μπορεί ουσιαστικά να καλύψει κάθε αποστολή σας.

3

Επιλέξτε την ταχύτητα παράδοσης

Με βάση τις απαντήσεις σας ως προς το πού και τι, θα σας προσφέρουμε τις διαθέσιμες υπηρεσίες και χρόνους παράδοσης για να επιλέξετε από αυτές.

4

Κανονίστε μια παραλαβή

Επιλέξτε το χρονικό διάστημα που σας εξυπηρετεί για να παραλάβει ο οδηγός μας την αποστολή σας. Μπορείτε να μας προσδιορίσετε ακόμα και το πότε θα βρίσκεστε εκτός γραφείου για το διάλειμμά σας, έτσι ώστε να μην έρθουμε την ώρα που θα λείπετε.

5

Ανίχνευση & Πληρωμή

Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει η αποστολή σας, μπορείτε να την ανιχνεύσετε σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε να γνωρίζετε πάντοτε πού βρίσκεται. Όταν φτάσει στον προορισμό της, οι Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Τιμολόγησης απλουστεύουν τις διαδικασίες διεκπεραίωσής της.

Μέσω της περιήγησής σας στην παρούσα ιστοσελίδα, συναινείτε στη χρήση cookies από την ΤΝΤ και τους εταίρους της. Μάθετε περισσότερα