Η αποστολή σας με 5 εύκολα βήματα

Δείτε πως:

tnt-ship-in-5-steps-step1-where (1)

Που στέλνετε;

Αρχικά, προσδιορίστε με ακρίβεια από πού θα παραλάβουμε την αποστολή σας και πού θα την παραδώσουμε. Η TNT εξυπηρετεί περισσότερες από 200 χώρες σε όλον τον κόσμο. Μπορούμε να παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να εισάγουμε τις αποστολές σας από το εξωτερικό.<br>

tnt-ship-in-5-steps-step2-what

Τι στέλνετε;

Θα πρέπει να καθορίσετε τις διαστάσεις, το βάρος και την περιγραφή των αγαθών σας όπως είναι συσκευασμένα. Το εύρος των υπηρεσιών μας μπορεί ουσιαστικά να καλύψει κάθε αποστολή σας.

tnt-ship-in-5-steps-step3-speed

Επιλέξτε την ταχύτητα παράδοσης

Με βάση τις απαντήσεις σας ως προς το πού και τι, θα σας προσφέρουμε τις διαθέσιμες υπηρεσίες και χρόνους παράδοσης για να επιλέξετε από αυτές.

tnt-ship-in-5-steps-step4-pickup

Προγραμματίστε μια παραλαβή

Επιλέξτε το χρονικό διάστημα που σας εξυπηρετεί για να παραλάβει ο οδηγός μας την αποστολή σας. Μπορείτε να μας προσδιορίσετε ακόμα και το πότε θα βρίσκεστε εκτός γραφείου, έτσι ώστε να μην έρθουμε την ώρα που θα λείπετε.

tnt-ship-in-5-steps-step5-track

Παρακολούθηση & Πληρωμή

Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει η αποστολή σας, μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε να γνωρίζετε πάντοτε πού βρίσκεται. Όταν φτάσει στον προορισμό της, οι Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Τιμολόγησης απλουστεύουν τις διαδικασίες διαχείρισής της.