Сектор Здравеопазване

Помагаме за спасяването и подобряването на живота и здравето на хората

Транспортирането в сферата на здравеопазването се сблъсква с уникални нормативи и предизвикателства. Ние разбираме, че не става въпрос само за транспорт от точка А до точка Б, а за намиране на лекарства и подобряване на живота. Ние предлагаме водещ пазарен опит и специализирана услуга, за да помогнем на здравните професионалисти да вършат тяхната жизненоважна работа.

Изпитване на лекарства

Изследванията в здравеопазването са силно конкурентен бизнес. Скоростта на процеса на изследване и развитие е от решаващо значение, а всяко отклонение от строгите регулации може да компроментира резултати и да доведе до забавяне или финансови загуби.

 

Обслужвайки сектора на здравеопазването в продължние на повече от 30 години, нашите служители знаят проблемите, които среща изследването и развитието, както и транспорта в здравеопазването. Можете да бъдете сигурни, че Вашето лекарство за тестване ще достигне мястото на изследване на време и в добро състояние.

 

Ние можем да подобрим Вашата верига за доставки в здравеопазването, включително:

 

 • С до 40% намаляване на транспортните разходи чрез комбиниране на транспортна мрежа и целеви специализирани услуги
 • С до 50% намаляване на разходите за опаковки с нашите отдадени под наем, високопроизводителни опаковки за многократна употреба
 • 15% повишаване на точността на бюджета чрез нашата опростена структура на ценообразуване и фактуриране
 • 20% подобряване на доставката навреме чрез по-малко превозвачи за една пратка

Нашата услуга

 • Една интегрирана мрежа означава с до 50% по малко точки на предаване по веригата за доставки, в сравнение със специализираните транспортни фирми.
 • Ние сме единствената компания за експресна доставка, която е в състояние да предостави специално вземане и доставка в крайна отсечка, в комбинация с транспортиране по нашата ненадмината европейска сухопътна мрежа.
 • Нашата наета опаковка с висока производителност за многократна употреба, съвместима с добрата производствена практика, осигурява целостта на Вашата пратка.

Нашите служители

 • Нашите специализирани екипи за обслужване на клиенти уговарят среща с получателя на лекарството за изследване, за да се елиминират контролирани от клиента провали.
 • Тези екипи наблюдават процеса на доставка, докладват информацията от температурния логър и осигуряват отчитане на статуса.

Полезни документи за изтегляне

Технология на медицинските изделия

Тъй като медицинските изделия спасяват човешкия живот, голяма грижа се полага по отношение на дизайна, производството и приготвянето. Ние полагаме същата грижа, всеотдайност и опит при доставката на Вашите продукти до Вашите клиенти. Продуктовата Ви наличност е от ключово значение, когато става въпрос да се помогне на здравните професионалисти да спасят живот.

 

Бърз и надежден транспорт е печелившата алтернатива на запазването на скъпия склад за пратки в болниците. Болничните доставки, които могат да се окажат предизвикателство за някой, са ясни за нас. Доставяме до над 17,000 болници в цяла Европа.

 

Ние можем да подобрим Вашата верига за доставки в здравеопазването, включително:

 

 • 3.5% намаляване на пратките на склад в болниците средно с нашето най-широко покритие на мрежата на следващ ден
 • С до 50% намаляване на вероятността от изчерпване на наличности в болницата, свързано с транспорта
 • С до 80% намаляване на разходите за спешни пратки чрез комбиниране на мрежа със специална доставка в първата и последната отсечка

Нашата услуга

 • Ние предлагаме до 96% от Европейските болници доставка на следващия ден — 7% повече от нашите конкуренти.
 • Нашето изпълнение на услугата е 98% — с 2% по-високо от средното за отрасъла.
 • Ние сме единственият интегратор, който комбинира въздушни, сухопътни и специални услуги с един единствен контакт.

Нашите служители

Нашият офис за обслужване на сектор Здравеопазване Ви предлага един контакт в TNT.
 

Нашият специализиран екип в сектор Здравеопазване проактивно проследява пратките от вземането до доставката, активира възстановаване на услугата (ако е необходимо) и Ви предоставя пълна видимост върху процеса на доставка.

Полезни документи за изтегляне

Свържете се с нашите специалисти в сектор Здравеопазване