Изпращане на големи и тежки артикули

Независимо дали искате да изпратите пакет книги, палет тухли, или цял автопарк, можете да разчитате на нас за всеки вид тежки пратки.

Какво се счита за "тежко"?

Всеки пакет с тегло над 23 kg се класифицира като тежка пратка от регулаторите. Но това не означава, че трябва непременно да се изпраща с палет. Пратките под 70 kg обикновено може да пътуват без палет, макар че това зависи от региона.

> > >

Какво се счита за "голямо"?

Няма официална класификация за големи товари, но обикновено всичко, което трябва да се изпраща с палет, попада в тази категория.

 

За големи пратки може да се наложи да платите такса за надхвърляне на размера, в зависимост от избраната услуга. За икономични или вътрешни услуги това означава пратки с размер, надвишаващ 2,4 x 1,2 x 1,8 m. За експресни услуги – 1,2 x 1,2 x 1,5 m.

50 0 k >

Какво се счита за "наднормен размер"?

Всеки отделен артикул с тегло над 500 kg или с размер, твърде голям за палет, изисква специално решение от нашия екип специалисти. Например стоки, за които трябва товароподемен борд, индустриално оборудване.

Изпращайте големи или тежки пратки със скоростта, която Ви трябва

Economy Express

*Най-добра цена

Когато трябва да балансирате между скорост и наличен бюджет, Economy Express гарантира, че Вашите тежки стоки ще бъдат транспортирани без това да повлияе на зле на финансовите отчети.

До 7000 kg

Express

*Бързина

Когато скоростта е най-важният фактор, Express е най-добрият начин да гарантирате, че тежките товари стигат до местоназначението си по най-бързия възможен начин, дори да е преди 9:00 ч., 10:00 ч. или 12:00 ч. на следващия ден.

До 500 kg

Специални услуги

*Уникални пратки

Независимо дали е товар, пътуващ по въздух, вода, или земя – или пък е спешна пратка, за която трябва специално превозно средство – можете да разчитате, че нашият екип от експерти ще намери подходящо решение за Вашата пратка.

Всичко и от всякакъв вид

Опаковане на големи и тежки пратки

Тежки пакети

Можем да приемаме пакети с тегло до 70 kg без палет, но е жизненоважно всички, участващи в процеса на изпращане да са наясно, че това е тежка пратка. Поставянето на етикет "HEAVY" (ТЕЖКО) на пакетите с тегло над 23 kg помага да се гарантира безопасността на хората, които работят с тях.

Палети

Перфектният палет не дава само стабилност и защита – той помага и да се избегнат допълнителни разходи. Тъй като нашите такси се изчисляват въз основа на комбинация от тегло и обем, всичко, което заема допълнително място или пречи при подреждането на Вашия палет, може да доведе до допълнителни разходи.

Наднормен размер

Ако изпращате нещо с необичаен размер или тегло над 500 kg, може да Ви е нужна помощ при опаковането и изпращането. Свържете се с "Обслужване на клиенти", за да Ви помогнем при следващата стъпка.

Направете заявка

Независимо дали искате да изпратите пакет книги, палет тухли, или цял автопарк, можете да разчитате на нас за всеки вид тежки пратки.

 

 

 

Проследете пратката си

Изпратихте тежката или голяма пратка? Страхотно! Ще пристигне при получателя преди да се усетите.

Междувременно можете да проследите нейния напредък, като въведете номера на пратка (товарителница) в Търсене & Проследяване. Независимо дали трябва да стигнат няколко пресечки надолу по улицата, или до другата страна на света, Вашите стоки винаги са пред очите Ви.